Упутство за пријаву на профил студента

Поштовани студенти,

пријава на студентски профил се врши преко сајта Школе. На почетној страници сајта у горњем десном углу кликом на дугме УЛОГУЈ СЕ отвориће се прозор за унос корисничког имена и лозинке.

Да би сте се улоговали на профил, неопходно је да у прво поље (КОРИСНИЧКО ИМЕ) унесете ваш број индекса, а у друго поље (ЛОЗИНКА) унесете ваш ЈМБГ (матични број из личне карте).

Када се улогујете на профил, молимо вас да проверите своје матичне податке. Уколико постоји грешка обавестите Одсек за студентска питања.

Уколико не постоји ваша слика на профилу, обавезно је проследите на мејл Школе.

На вашем профилу приказан је студијски програм за уписану школску годину.

На вашем профилу приказују се оцене са испита.

На вашем профилу можете да пратите и све детаље око уплата које сте извршили према Школи.

У зеленим пољима дат је приказ начина попуњавања уплатнице са позивом на број плаћања у зависности од врсте уплате. Молимо вас да исправно попуњавате уплатнице јер се у супротном уплата неће наћи на вашем профилу.

На профилу студента могуће је и да добијете поруку од стране Школе. Порука ће у том случају бити јасно видљива на врху вашег профила.

ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита врши се преко вашег профила ИСКЉУЧИВО У ПЕРИОДУ КАДА ЈЕ ТО ОМОГУЋЕНО о чему ћете добити обавештење на сајту Школе.

Самофинансирајући студенти уплату за полагање испита морају извршити најкасније пет дана пре почетка пријаве испита ради благовременог раскњижавања уплате на ваш профил.

Поред сваког предмета у тренутку када пријава буде омогућена, појавиће се дугме ПРИЈАВИ у последњој колони табеле. Кликом на дугме ПРИЈАВИ извршили сте пријаву за полагање испита. Уколико не испуњавате неки од услова за пријаву испита (не постоји уплата за испит код самофинансирајућих студената, испит из неуписаног семестра…), нећете бити у могућности да пријавите тај испит.

Након извршене пријаве поред назива предмета појавиће се дугме ОДЈАВИ ИСПИТ. Испит је могуће одјавити у истом термину док траје пријава кликом на дугме ОДЈАВИ.

Накнадна пријава испита сматра се оном пријавом која се врши након завршеног термина за редовну пријаву испита. Накнадну пријаву испита могуће је извршити најкасније 48 сати пре почетка испита уз накнаду од 3.000, динара и важи за све студенте. Накнадна пријава испита врши се искључиво у Одсеку за студентска питања уз достављање доказа о извршеној уплати.

Copyright © 2019 VŠSSOV Powered by ACTUEL
X