Одржана онлајн радионица „Уметност опажања“ за студенте Високе школе струковних студија за образовање васпитача у Кикинди

Радионица за студенте на тему Уметност опажања одржана је у петак, 02. априла 2021. године 18 часова онлајн путем, у оквиру ваннаставних активности Високе школе струковних студија за образовање васпитача у Кикинди. Организатор и реализатор радионице била је др Јасмина Арсенијевић, професор.

Садржај радионице посвећен је факторима утицаја и основним законитостима процеса опажања код људи. У радионици се истраживало о темама у вези са начином опажања, перципирања и извођења судова и закључака код људи. Студенти су водили дискусије и вршили анализе различитих примера и ситуација из свакодневног и професионалног живота о овој тематици, да би се на крају истражиле теоријске основе о овој проблематици.

Време трајања радионице је било 60 минута. Студенти су исказали интересовање за учешће у следећој радионици која ће још дубље истраживати дату проблематику. Радионица је организована преко апликације Google meet, а позив је био постављен на веб сајту Школе.

Др Јасмина Арсенијевић, проф.

03.04.2021. у Кикинди

5. априла 2021.
Copyright © 2019 VŠSSOV Powered by ACTUEL
X